Blogg Cecilias Trädgård

Blogg Cecilias Trädgård

Om trädgården genom året


Några av de många trädgårdar jag byggt de senaste femton åren har funnit vägen in i trädgårdspressen. På min hemsida ceciliasdesign.se kan du läsa om min första stora anläggning i Pixbo, en triangelformad praktrabatt vid en gammal lanthandel på Tjörn, och två av mina egna visningsträdgårdar - den ena nära Kungsbacka 1996, den senaste byggd 2009 nära Varberg.
Här kommer du att kunna njuta av senaste nytt från min ekologiska trädgård i Tvååker!

Beskärningskurs 4/3 och 11/3!

KURSERPosted by Cecilia Sundholm 2017-01-25 10:45

Två lördagar i mars klockan 10-14 håller jag beskärningskurs i Stamnared. Det är Vuxenskolan i samarbete med LRF Stamnared som anordnar kursen och Bosagårdens musteri och fårfarm lånar ut sin fruktlund så vi har gott om träd att gå loss på!

Anmäl dig till lennart.karlsson@sv.se eller på telefon 077 440 00 33 senast 17/2. Fikakorg, kläder efter väder och verktyg tar du med dig, och priset är 450:- för båda lördagsträffarna.

De av er som följt min beskärningsblogg vet att det finns en och annan fallgrop att försöka undvika. Välkomna till ett förhoppningsvis soligt Stamnared i marsvärme!

Vi kommer väl att använda mindre verktyg än här på Munkagård, där de sista äppelträden grävs bort för att ge plats åt ett tjugotal parhus...  • Comments(0)//blogg.ceciliasdesign.se/#post100